State of Exit zone, ples, performans, zone za uživanje i odmaranje, muzički karavan i još mnogo noviteta očekuje nas na na Exitu 2013. „Kako se muzički program Exit festivala 2013 polako kompletira, vreme je da vam otkrijemo nesvakidašnje i zanimljive performanse i događaje koje smo pripremili za vas. Od raznih tipova plesa, preko posebno osmišljenih zona za uživanje do interaktivnih događaja koje će publiku pozvati da aktivno učestvuju u festivalu“, poručuju organizatori.


State of Exit Zone, na kome će biti predstavljen deo društvenog delovanja festivala, smešten je na atraktivnoj lokaciji Petrovaradinske tvrđave, kao najviše mesto festivala, i simbolično će predstavljati Partenon ovogodišnjeg Exita. Smeštena preko puta Reggae bine, ovu zonu činiće Agora stage, SAE institut radionice, Sajam nevladinih organizacija – Place to MOVE, Art Platz, Tesla corner, Azalai i Relay chill zona. Povezujući inspirativni sa muzičkim delom zone, posetioci festivala će imati priliku da čuju muzičare različitih nacija koji u jedinstvenom Azalai muzičkom karavanu kombinuju afričke ritmove uklopljene sa evropskim melodijama i na taj način kroz zajedničku saradnju stvaraju, improvizuju i izvode neponovljiv muzički doživljaj.

State of Exit zone je obezbedio i prostor za opuštanje i relaksaciju. CK13 biblioteka na otvorenom, razmena ploča i bedževa, zabavljanje sa video-igrama koje je razvio nagrađivani novosadski game development studio Mad Head Games, kao i Relay masažu. Pored State of Exit zone, na tvrđavi ćemo uz aktivnu zabavu imati priliku i da se odmorimo i da uživamo. Jedna od veoma specifičnih chill zona je svakako Eureka, koja će se predstaviti sa novim konceptom chill out zone koja kombinuje interaktivni dekor i svetleći i šareni ambijent. Ovaj sjajni chill stage nalaziće se pored Latino bine, gde će posetioci uživati i u pogledu na Dunav i grad. Na Exit festivalu, koji će obilovati različitim sadržajima, predstaviće se i Makeover Ž Exit, koji će se nalaziti na Crossroad stage-u, gde će svi posetioci imati besplatnu frizuru i šminkanje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari