stendap komičari Alen Marković i Darko CrnogoracFoto: BitefArtCafe / Standup.rs / Alex Dmitrović

U nedelju 29. septembra u 20 časova u klubu BitefArtCafe drugi put će zajedno nastupati dva izvrsna stendap komičara – Darko Crnogorac i Alen Marković.

Darko Crnogorac je član Njuz.net ekipe i jedan od scenarista emisije „24 minuta sa Zoranom Kesićem“. Uz pisanje ima i stalan posao, što najbolje govori o tome kako piše. Sve to mu nije dovoljno, pa nastupa i kao stendaper, a kakav je stendap komičar najbolje govori to što i dalje ima stalan posao.

Alen Marković je muzičar i komičar. Često na svojim muzičkim nastupima između pesama dobaci neku dosetku, ili čak promeni tekst neke pesme na licu mesta, i kada je primetio da je to dobitna kombinacija, počeo je da se bavi komedijom, samo sada između komičnih skečeva ubacuje poneku pesmu šaljivog karaktera koju je sam napisao.

Stendap komičari Alen Marković i Darko Crnogorac nastupaju u klubu BitefArtCafe 1
Alen Marković, foto: Alex Dmitrović

Kako on to voli da kaže-spojio je svoje dve ljubavi: muziku i komediju. Dosadilo mu je da ga zovu “muzičar koji je smešan“ jer to baš i ne zvuči najbolje, pa je sada “komičar koji je muzikalan“.

“Ovo je moj drugi samostalni nastup sa Darkom Crnogorcem u organizaciji Standup.rs, i mislim da smo dobar tim – Darko Crnogorac i Alen Vojvođanin. Prošli put je bilo sjajno, ovaj put se nadamo da će biti još bolje. Publika može da očekuje svašta, pre svega dobru i pozitivnu atmosferu, puno smeha, pa čak i muziku. Radujem se i željno iščekujem 29. septembar”, izjavio je Marković.

Ulaznice su u prodaji i mogu se kupiti preko Tickets.rs servisa.

Podsetimo, vrata kluba otvaraju se u 20 sati, a nastup počinje u 20 i 30 časova. Rezervacije mesta u klubu BitefArtCafe vrše se pozivom na broj 063/594-294.

Ne propustite jedinstvenu priliku da vidite dva stendap komičara po ceni jedne karte!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari