stiven king o tejlor sviftFoto: Katsarov Christopher/CP/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Stiven King je još jedna u nizu poznatih osoba koje su reagovale nakon što je Donald Tramp napao Tejlor Svift zbog njene podrške Kamali Haris.

Da podsetimo, Tramp je na mreži X napisao „MRZIM TEJLOR SVIFT“, a potom je Stiven King podelio svoje mišljenje na istoj mreži.

„Volim Tejlor Svift. Njena muzika me čini srećnim. Kraj priče“, rekao je Stiven King i naknadno otkrio i da mu je njena omiljena pesma „Hey Stephen“.

Trampov komentar došao je nekoliko dana nakon što je Tejlor Svift zvanično podržala Kamalu Haris i kritikovala ga što koristi veštačku inteligenciju da ubedi ljude da je ona podržala njega.

Stiven King tako se pridružio Marku Hamilu, koji je na mreži X postovao pod tagom #ILoveTaylorSwift u znak podrške pevačici.

Glumica Bet Midler Trampov potez nazvala je opasnim i nezakonitim, nakon čega je to uporedila sa stavljanjem mete na njeno čelo.

„On želi da njegovi potčinjeni urade prljav posao, a znate da hoće. Ako ona bude povređena, poricaće da zna išta o tome, kao što uvek radi ‘Ne znam, nisam čuo'“, rekla je Midler.

Izvor: Yahoo

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari