Stiven Spilberg zbog ovog filma više nikada nije želeo da radi s Džulijom Roberts 1EPA-EFE/ALLISON DINNER EPA-EFE/Valentin Flauraud

Slavni reditelj Stiven Spilberg sarađivao je s glumicom Džulijom Roberts na filmu „Kuka“ iz 1991. kada su kružile glasine o njihovom neslaganju na filmskom setu.

Spilberg je režirao film u kojem je Robin Vilijams imao naslovnu ulogu Pitera Beninga, sredovečnog advokata koji se vraća u Neverland, u kojem ga čeka Zvončica (Džulija Roberts).

Tada se šuškalo da su glumicu kolege na setu zvali „Tinkerhell“, a ona je u jednom intervjuu izjavila da nikada nije čula za taj nadimak, ali je priznala da se sukobljavala s ekipom na setu, aludirajući na Spilberga.

„Ja sam normalna osoba. Mislim, ako sedim u svojoj prikolici šest sati ne radeći ništa, pitaću : ‘Šta se zbiva?'“
Spelberg se takođe osvrnuo na svađu u intervjuu za 60 Minutes, u kojem je kazao:

„Nije bio dobar trenutak da Džulija i ja radimo zajedno“. Reditelja su tada pitali da li bi ikad više radio s Roberts, na šta je on uzvratio: „Ovo je pitanje od 60 minuta , zar ne?“.

Kako Index. hr podseća Džulija Roberts je prokomentarisala Spilbergov intervju u razgovoru za Variety Fair rekavši:

„Oklevao je da odgovori kao da je morao da veoma pažljivo bira reči kada su ga pitali o meni. Gledala sam to i pomislila: Da li je to isti čovek s kojim sam se gađala šlagom na setu? Da li je to isti čovek koji je rekao da jedva čeka svaki dan da dođe na naš set? Valjda je ponekad jednostavno previše primamljivo biti u većini“, izjavila je Džulija Roberts.

Nakon toga ovd dve holivudske zvezde nikad više nisu sarađivale.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari