MadonaFoto: B4859 / Avalon / Profimedia

U narednih godinu dana trebalo bida počne snimanje filma o pop – zvezdi Madoni. Pevačica je kao redateljka i koscenaristkinja godinama radila na filmu koji je prvi put najavljen 2020., ali je zbog turneje odložila snimanje. Sada britanski mediji pišu da je Madona odabrala i glumicu koja će je tumačiti.

Reč je o Džuliji Garner, najpoznatijoj po ulozi Rut Langmore u Netflix -ovoj kriminalističkoj dramskoj seriji Ozark. Nagrađivana glumica prvi put je uključena u projekt 2022. godine nakon što je prošla napornu audiciju koja je trajala 11 sati.

Među glumicama koje su bile kandidatkinje za ulogu  su i Sidni Svini, Florens Pju te Ema Lerd.

Madona je prošli mesec završila s nastupima u Brazilu i sada se usredsredila na snimanje biografskog filma.

„Džulija je i dalje njen odabir za glavnu glumicu i ostale su u kontaktu proteklih godinu dana. Razgovarale su o idejama“, kaže izvor za The Sun, prenosi Index. hr 

„Moramo mnogo da radimo  na odabiru ostatka glumačke ekipe, organizovanju snimanja i dovršavanju scenarija, ali nadamo se početku snimanja u sledećih 12 meseci“, dodaje izvor.

Godine 2020., kada je biografski film prvi put najavljen, Madona je rekla: „Želim ljudima preneti neverovatno putovanje na koje me život odveo kao umetnicu, muzičarku, plesačicu i ljudsko biće koje samo pokušava pronaći svoj put u ovom svetu.“

„Fokus ovog filma uvek će biti muzika. Muzika me je održala u životu. Toliko je neispričanih i inspirativnih priča, a ko će ih bolje ispričati nego ja“, dodala je. Poznato je da Madona sarađuje s Universal Pictures -om, nakon što su oni prošle godine objavili vest o odlaganju snimanja zbog njene turneje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari