Stiže prednastavak kultnog filma Romana Polanskog 1Foto: Click Media / Dean / Shutterstock / Splash / Profimedia

Striming servis Paramount+ objavio je prve fotografije sa seta filma Apartment 7A, u kojem glavnu ulogu igra Džulija Garner. Apartment 7A je prednastavak kultnog horora Rozmarina beba, redatelja Romana Polanskog.

Prednastavak je psihološki triler koji je režirala Natali Erika Džejms, redateljika hvaljenog horora Relic.

Džejms je takođe pisala scenaro uz Kristijana Vajt i Skajler Džejms , a producenti filma su Majkl Bej, Džon Krasinski, Alison Zeger, Ebdrju Form i Bred Fuler.

Kako navodi IndieWire, radnja filma smeštena je u 1965. godinu, netom pre nego što se u zloglasnu zgradu Bramford usele Rozmari i njen muž.

Službeni sinopsis glasi: „Ambiciozna mlada plesačica, Terry Gionoffrio (Džulija Garner), sanja o slavi i bogatstvu u Njujorku , ali kada pretrpi tešku povredu , stariji, bogati par, koji glume Dajana Vist i Kevin Maknali prime je u svoj dom u luksuznoj zgradi Bramford. Kada joj komšija i uticajni producent na Brodveju (Džim Stradžers) ponudi novu priliku za slavu, njeni snovi konačno počinju da se ostvaruju.

Međutim, nakon jedne večeri koje se ne može potpuno da se seti , uznemirujuće okolnosti ubrzo je nateraju da preispita šta je sve spremna da žrtvuje za svoju karijeru i kada shvati da se zlo ne nalazi samo u stanu 7A, već u celom Bramfordu.“

Džulija Garner
Foto: Click Media / Dean / Shutterstock / Splash / Profimedia

Sporedne uloge u filmu igraju Marli Sju, Andru Buhan, Rosi Mekjuen i Kobna Holdbruk -Smit.
Apartment 7A biće dostupan na streaming servisu Paramount+ od 27. septebra ove godine, piše Index. hr.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari