Live promocija vinilnog izdanja debi albuma grupe Straight Mickey and the Boyz održaće se u petak, 1. januara, od 22 sata u beogradskom Gan klubu. Straight Mickey and the Boyz sebe opisuju sledećim rečima: prosečna dvocevka je prvobitno korišćena za lov na vukove; njeni efekti su spektakularni.

P { text-indent: 2.5cm; margin-bottom: 0.21cm; direction: ltr; color: rgb(0, 0, 0); line-height: 150%; widows: 2; orphans: 2; }P.western { font-family: „YHelvetica“; font-size: 12pt; }P.cjk { font-family: „Times New Roman“,serif; font-size: 12pt; }P.ctl { font-family: „Times New Roman“,serif; font-size: 10pt; }

 Dinamična, furiozna trojka odličnih muzičara iz Beograda, koji su uticaje iz raznih stilova rocka stisnuli u prepoznatljiv i karaktera pun izraz. Stilove i žanrove, poput hard rocka, punka, hard cora, garažnog rocka, funka pa čak i avant jazza su Straight Mickey And The Boyz strasno i dobro prekuvali te stopili u jedinstvenu smesu, koja ima opojan miris po dobrom duhu Beograda koji bukti od progresivnih muzičkih zamisli i žestoke energije. U kratko vreme od kada u javnosti prezentuju svoj gruverski rock tornado Straight Mickey And The Boyz etablirali su se kao jedan od najperspektivnijih novih bendova u Srbiji i regionu i zbog eksplozivnih nastupa stekli epitet benda koji se mora videti u živo.

Gosti na koncertu biće bend Mnjenje. Mnjenje miksuje tradicionalni DIY pristup rokenrolu i energiju hardcore punka sa hipnotičkim repetitivnim pasažima koji vuku poreklo iz krautrocka sedamdesetih, gitarskom bukom i feedbackom post-punka i noise rock scene osamdesetih i početka devedesetih, uz povremene jazz, fusion i dub ukrase tamo gde se najmanje nadate da će biti sve lepo složeno u glatku homogenu masu, i dodatno garnirano autentičnim tekstovima koji slušaoca presecaju na pola i ostavljaju bez daha. Cena ulaznice je 400 dinara, pretprodaja u kafeu Šikarica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari