Miljenici beogradske publike, hrvatski surferi The Bambi Molesters, vraćaju se u Srbiju i nastupiće u petak, 27. septembra u novosadskom klubu The Quarter, a dan kasnije u beogradskom Gan klubu. Dolaze u punom sastavu, raspoloženi i željni sviranja.

Ako je suditi po njihovom nastupu na Šabačkom letnjem festivalu ovog leta – sviraju bolje nego ikada. Dođite da uživamo uz „Glider“, da igramo uz mističnu „Chaoticu“, da svi zajedno vičemo „La bruta“, surfujemo uz „Theme from slaying beauty“, da ludujemo uz „The Wedge“, kao i da zajedno sa Ladom, Hrvojem, Dinkom i Daliborom proslavimo nove uspehe ovog nadaleko čuvenog surf benda.

The Bambi Molesters zabeležili su još jedan veliki korak u svojoj muzičkoj karijeri kada je njihov atmosferični instrumental „Chaotica“ sa hvaljenog albuma „Sonic Bullets: 13 From The Hip“ uvršten u novu epizodu serije „Breaking Bad“, 12. epizodu 5. sezone trenutno najpopularnije serije u svetu. The Bambi Molesters su se našli u društvu bendova i izvođača poput TV On the Radio, Beastie Boys, John Coltrane, Danger Mouse, Nancy Sinatra, ZZ Top, Mick Harvey, Calexico, Gnarls Barkley, Thee Oh Sees… Koliko je serija popularna govori podatak da je pojedine epizode pri premijernom emitovanju gledalo i do 5,9 miliona gledalaca.

Ulaznice za beogradski koncert grupe The Bambi Molesters mogu se kupiti u kafeu Šikarica (Skadarska 22) i u prodavnici ploča Pinball Wizard Records (TC Eurocentar, Makedonska 30). Pretprodajna cena je 1.000 dinara, dok će na dan koncerta biti 1.200 dinara. Za koncert u novosadskom klubu The Quarter ulaznice su u pretprodaji na Gigs Tix prodajnim mestima i kafe klubu Graffiti i koštaju 700 dinara. Na dan koncerta biće 900 dinara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari