Tik uz obalu mora na platou ispred srednjovekovnog dvorca, na ostvru Sveti Andrija pokraj Rovinja, priređene su revije na kojima su predstavljene nove kolekcije modnih kuća Afrodit mod kolekšn, Krizbo i Humel. Košulje, „balon” suknje i pantalone sa visokim strukom zaštitni su znak linije domaćeg brenda Afrodit mod kolekšn, koju su kreirali Valentina Obradović i Bojan Božić.

 Modeli su prošarani teget, ružičastom i ljubičastom bojom, a napravljeni su od svile, satena, lana i muslina.

– Želeli smo da prikažemo ženu koja svojim stilom pleni i deluje na muški rod poput anđela. Ta dama istovremeno je i romantična i elegantna i pomalo divlja u našim kreacijama – kažu Valentina Obradović i Bojan Božić.

Posle revije srpskog brenda AMC, predstavljena je kolekcija danske kuće Humel. Pistom je prodefilovao poznati maneken Neven Bošković, a za njim su išli i voditelji Ivan Ivanović, Nikola Milivojević, Ivan Zeljkovic, glumac Nenad Okanović. Dizajneri Humela predlažu trenerke, patike, sportske kombinezone i majice jarkih boja. Linija je inspirisana sedamdesetim i osamdesetim godinama, a modeli su urađeni od pamuka, lana i poliestera.

Poslastica večeri bila je glumica Milica Milša, koja je bila glavna junakinja revije marke Krizbo. Ona je uz pomoć tri manekenke izvela predstavu za publiku, dvoumeći se da li da izabere cipele sa leopard šarom ili zavodljive ružičaste sandale na visoku štiklu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari