Zbog fantastičnog koncerta Bijonse, kojim je popularna pevačica u ponedeljak otpočela svetsku turneju, Kombank arena, Beograd i Srbija, našla su se u najpozitivnijim tekstovima svih svetskih medija. O koncertu su pisali The Sun, Yahoo news UK, Daily mail, Huffington post, Marie Claire, , Vogue i mnogi drugi.

 „Ako je Bijonse želela da dobije veću pažnju, ali i naslove svetskih medija, onda je na otvaranju svoje svetske turneje pod nazivom Mrs. Carter to sasvim sigurno uspela“, navodi britanski Daily mail. „Koncert se pokazao jako uspešnim, a Bey je pred sam kraj držala i zastavu Srbije, što je potpuno razgalilo publiku. Po završetku koncerta, pevačica je na njenom Instagramu napisala: „Hvala ti, Srbijo!“, prenosi Marie Claire. Capital FM. javlja da je Bijonse sa publikom u Srbiji razmenila neopisivu sreću i dobru energiju.

Koliko je bila zadovoljna nastupom i reakcijama publike u Kombank areni, najbolje dokazuje njena prva rečenica po silasku sa scene upućena suprugu, Jay Z-ju: „Da li si video koliko su ovi ljudi divni?“, kao i dugo pozdravljanje i primanje čestitki od svih koji su se tada našli u bekstejdžu Kombank arene.

Bijonse je po dolasku u Beograd odlučila da snimi ceo koncert, kao i dugotrajne probe. Ceo materijal naći će se u njenom najnovijem spotu kao i u filmu po završetku turneje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari