Beogradska grupa Svi na pod! održaće koncert u četvrtak, 27. juna, u Mikser Hausu, Karađorđeva 46, i prisutnima će dočarati deo atmosfere koju će napraviti na ovogodišnjem Terraneo festivalu u Šibeniku 9. avgusta.

Nažalost, ovom prilikom će nedostajati plaža i barovi, živopisno okruženje napuštene kasarne u kojoj se održava ovaj letnji festival, i kamp pod maslinama, ali ono što je najbitnije, dobre muzike i veselih plesnih nota nikako neće zafaliti.

Svi na pod su svoj prvi album „Prvi“ objavili pod etiketom Mikser Music i u četvrtak će simbolično zatvoriti letnju koncertnu sezonu Mikser Hausa, ali i najaviti uzbudljiv muzički program koji Mikser tim priprema za jesen. Ovom prilikom bend će ujedno i pozvati sve prisutne da spakuju kofere i upute se u Dalmaciju i letnje dane ispune nezaboravnim iskustvom koje Terraneo festival već treću godinu zaredom pruža. Od 7. do 9. avgusta u Šibeniku, pored Svi na pod, od domaćih bendova na Terraneu će nastupiti i Sevdah BABY, Darkwood Dub, Eyesburn i Straight Mickey and The Boyz, a od stranih izvođača tu će biti The Prodigy, Wu-Tang Clan, My Bloody Valentine, Azealia Banks, Aloe Blacc, Calexico, The Cribs, The Bots, Gang of Four, Dubioza Kolektiv, Kawasaki 3p i drugi. Na samom koncertu sastava Svi na pod u Mikser Hausu posetioci će moći da rezervišu ulaznice za Terraneo festival po promotivnoj ceni, ali i da učestvuju u nagradnoj igri i možda osvoje dve festivalske ulaznice i dve karte za kamp.

Pored publici dobro poznatih hitova, Svi na pod će izvesti i aktuelni singl „Zlatne spirale“, čiji je spot naišao na odlične reakcije publike i koji ima već pet remiksa. Povodom nastupa u Mikser Hausu, bend kaže: „Radujemo se što ćemo nastupiti u Mikser kući, jer za Mikser nas vežu trenuci koji su veoma važni za bend. Jedan od prvih većih nastupa bio je upravo na Mikser festivalu. Za Mikser etiketu je izašao i naš ‘Prvi’ album, tako da ovaj koncert iščekujemo sa mnogo uzbuđenja!“

Bend čine: Bojana Vunturišević, vokal i lider benda, saksofonista Jamal Al Kiswani, gitarista Ivan Mirković, basista Ivan Mihajlović, bubnjar Goran Milošević i producent benda Petar Rudić. Svi na pod su poznati po žanrovskoj raznolikosti i veoma energičnim nastupima, kao i po veoma preciznom zvuku na kojem su, po rečima Petra Rudića, radili veoma naporno: „Trudimo se da naši koncerti budu uvek za korak ispred studijskih radova, zato i koristimo razne semplere, efektore, sintisajzere… Ipak, uvek insistiramo na potpuno živom i slobodnom nastupu“. Pažnju domaće javnosti osvojili su kontinuiranim uspehom na domaćim radio-stanicama, neobičnim spotovima, ali pre svega velikim brojem nastupa širom Srbije i svih većih gradova u regionu, sa posebnim uspehom u Ljubljani i Zagrebu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari