U Domu omladine Beograda, u nedelju 2. juna, od 19 sati biće održan humanitarni koncert pod nazivom Svrati(š)te na svirku, u kojem će učestvovati tridesetak eminentnih domaćih muzičara, a sav prihod namenjen je stručnom usavršavanju dece uključene u život i rad na ulici.

Inicijativa za ovaj koncert potekla je od umetnika okupljenih oko ideje Fair Share, koja zastupa pravo umetnika da rade i u potpunosti slobodno i nezavisno raspolažu svojim delima. Veći deo programa na ovom koncertu biće premijerno izveden i snimljen, a pored prihoda od prodatih ulaznica i tantjemi od autorskih prava će biti usmereni ka „Fondu za stručno usavršavanje i unapređenje talenata“ Centra za integraciju mladih. U sali Amerikana u Domu omladine Beograda će nastupiti beogradska džez elita i najpopularniji pop-rok muzičari domaće scene: Jelena Jovović, Rambo Amadeus, Vasil Hadžimanov, Maraqya, Lena Kovačević, Bojana Stamenov, Struka i mnogi drugi.

„Pozivamo publiku da uživa u dvosatnom programu i pomogne ovoj plemenitoj ideji. Nakon koncerta, druženje sa umetnicima se nastavlja na after partiju u klubu Atom Live (Cara Dušana 13) uz poseban program iznenađenja“, poručuju organizatori koncerta: Fair Share, Centar za integraciju mladih i Dom omladine Beograda. Ulaznice su u prodaji preko Eventim mreže po ceni od 1.000 dinara (koncert) i 1.500 dinara (koncert plus after party).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari