tamFoto: Universal Music Serbia

Jedna od najuspešnijih regionalnih pop i R&B umetnica, tam predstavlja eteričan letnji singl „Vanilla Sky“ – novu himnu manifestovanja za sve ljubitelje njenog megahita „Žad“!

Umetnici se na numeri pridružuje jedno od najvećih hrvatskih imena u pop muzici nove generacije – Miach, a iza produkcije numere stoje trenutno najtraženiji i najslušaniji regionalni producenti Lockroom i Mirda.

„Ova pesma je letnja vožnjica kraj mora u sumrak sa otvorenim krovom. Prvi put kada sam čula beat znala sam da moram da napišem letnji singl. Već neko vreme želim da sarađujem sa Miach i imalo mi je smisla da to bude ova pesma. Srećom, i ona je isto mislila i napisala prelepe stihove i pomogla mi da zaokružim atmosferu pesme svojim predivnim vokalom. Ono što želim ovom numerom jeste da slušaoci uživaju u lakoći postojanja u toku leta, ali i kada leto prođe. U tom smislu je kao rođena sestra pesmi „Žad“. Beat je započeo Mirda, koji je takođe producent pesme „pogana“, a svoj raskošan talenat nam je pozajmio i Lockroom“, izjavila je tam o stvaranju numere.

„Već duže vreme sam htela da ostvarim saradnju sa tam, pa sam bila jako srećna kad mi se javila sa idejom. Pesma koju mi je poslala mi se odmah svidela i na daljinu smo sarađivale dok nije jedan dan došla u Zagreb pa smo ona, Lockroom i ja pesmu zajedno završili u studiju. Numera je stvorena za letnje dane i dobru atmosferu, pa se nadam da će se ljudima svideti isto koliko i nama“, ispričala je Miach o saradnji sa regionalnom pop princezom.

Zajednički singl dve izuzetno voljene pop umetnice sa Balkana došao je u savršeno vreme, budući da će devojke održati zajednički koncert u Beogradu 6. septembra u Barutani, a na bini će im se pridružiti i kantautorka Jymenik sa kojom tam već poseduje letnji hit „mila“. Ovo leto tam će obeležiti duetima, s obzirom da je nedavno predstavila i kolaboraciju sa hrvatskim kantautorom z++, numeru „na pustom otoku“, a početkom godine izašla je i balada „dugo“ na kojoj se tam oprobala u baćati i plesnim tonovima.

Ulaznice za koncert tam, Miach i Jymenik u Barutani dostupne su na Cooltix.rs, a leto ima još sasvim dovoljno dana da se manifestovanjem uz pesmu „Vanilla Sky“ ostvare svi snovi i da se usput uživa u koktelima, suncu i moru!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari