tejlor sviftFoto: Imagespace / Alamy / Alamy / Profimedia

Tejlor Svift pretekla je Rijanu i postala najbogatija muzičarka na svetu, čije je bogatstvo procenjeno na 1,6 milijardu dolara.

Forbes je u subotu potvrdio da je vrednost Tejlor Svift porasla na osnovu istorijske ture „Eras“ i vrlo popularnih pesama.

Ona se tako našla ispred Rijane, čije bogatstvo je procenjeno na 1,4 milijarde, a ujedno je druga na listi najbogatijih muzičara, gde je ispred nje samo Džej Zi sa vrednošću od 2,5 milijarde dolara.

Ono što je napomenuto još u oktobru prošle godine, kada je bogatstvo Tejlor Svift prešlo milijardu dolara, jeste da je ona jedina muzičarka koja je to postigla samo uz pomoć snimaka i nastupa, odnosno bez drugih ulaganja.

Takođe je impresivan period rasta njenog bogatstva, jer je ono 2020. procenjeno na 365 miliona, što znači da je zaradila više od 1,2 milijarde sa zamo četiri godine.

Rijana još uvek ima pravo da zadrži titulu najbogatije muzičarke do sada, jer je njeno bogatstvo u jednom trenutku dostiglo 1,77 milijarde, ali Tejlor Svift mogla bi i tu da je prestigne ako nastavi ovakav rast.

Svift je nedavno podržala Kamalu Haris u predsedničkoj borbi, na šta je Donald Tramp rekao da će „platiti“, ali čini se da baš i nije bio u pravu.

Izvor: Consequence of Sound

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari