Legendarni Terry Francis, „tata“ tech house muzike, nastupiće u nedelju, 13. januara, za doček Srpske Nove godine u klubu The Tube. Ipak, novogodišnje slavlje nastavlja se već u petak sa gostovanjem Darius Syrossiana i Mladena Tomića, kao i dan kasnije, uz neograničene besplatne koktele za devojke na „Girls night out“ partiju.


Numera Dariusa Syrossiana „My Side Project“ prošle godine je na više online music šopova bila u top tri najprodavanije, a on se po oceni prestižnog sajta RA nalazi među najboljih 100 DJ-eva u 2012. godini. Jedan je od glavnih članova „Viva“ porodice, a svoj stil opisuje sa tri reči – „True House Music“. Iako kaže da house ne deli na žanrove, u njegovim setovima je u poslednje vreme najčešće zastupljen veoma dinamični tech house, pa se očekuje da će tako biti i u klubu The Tube. Domaća podrška će mu biti dika i ponos komšijske elektronske scene u BiH Mladen Tomić, koji vešto koketira sa technom i tech house-om. Dan kasnije nastupa trio dama Ann D, Loco Baby i Lady Dee. Ulaz će biti slobodan, a sve devojke će moći da od 23.30 od jedan sat u neograničenim količinama besplatno degustiraju koktele koje će spremati dobro uigrana ekipa barmena kluba The Tube.

Jedan od najpoznatijih britanskih DJ-eva iz stare škole Terry Francis nastupiće za doček Srpske Nove Godine, a uz njega za DJ pult izlazi i jedan od domaćih začetnika ovog pravca – Lale „Happy People“. Francis je i prošle godine napravio fantastičnu žurku u klubu The Tube, pa se s razlogom očekuje da i u novom povratku na „mesto zločina“ to i ponovi. Žurka počinje u 22.30, a karta je 300 dinara, dok će se u petak ulaz do ponoći naplaćivati 200, a posle 400 dinara. Ovo je samo zagrevanje za gostovanje jednog od omiljenih techno izvođača kod naše publike – čuvenog Šveđanina Adama Beyera (25. januara) i „kuma“ francuskog techno-a Oxie (18. januara). Rezervacije karata i informacije na 062 82 39 901 i 064 21 25 794.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari