Džastin Timberlejk, rokeri Imagine Dragons i Robin Tiki glavni su dobitnici Bilbord muzičkih nagrada, koje su dodeljene u subotu u Las Vegasu, uz kompjuterski generisanog Majkla Džeksona, koji je igrao i otpevao nedavno objavljenu pesmu „Slave to the Rhythm“.

Timberlejk je dobio čak sedam nagrada – među kojima su one za umetnika godine, pevača i najbolji Bilbord 200 album za prošlogodišnji „The 20/20 Experience.“ Timberlejk (33) nije lično prisustvovao svom trijumfu – na turneji je u Evropi, pa se zahvalio u snimljenoj poruci. Imagine Dragons su dobili pet nagrada, među ostalima i one za najbolje rok izvođače i najbolju grupu ili duo. R&B pevači Tiki, Farel Vilijams i reper T.I. dobili su četiri trofeja za svoj megahit „Blurred Lines“. Nagradu „Ikona“, koja se dodeljuje za životno delo, dobila je Dženifer Lopez, dok je kantri pevačica Keri Andervud dobila fanovsko „Milestone“ priznanje.

Hologramski nastup pokojnog kralja popa bio je tako uspešan da je dobio stojeće ovacije, a neki ljudi u publici su bili potreseni i nisu mogli da sakriju suze. Džeksonov hologram izveo je pesmu „Slave To The Rhythm“ sa njegovog posthumno objavljenog albuma „Xscape“, a u njegovoj pratnji bili su živi plesači, uz blještanje stroboskopskih svetala i prštanje pirotehnike.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari