Nakon višegodišnje pauze i odsustva sa scene, grupa Tonny Montano ponovo je na okupu i održaće veliki koncert u Domu omladine Beograda, u petak 25. januara. Repertoar će obuhvatiti presek celokupne karijere grupe sa naglaskom na prve albume, uz podršku velikog broja gostiju i prijatelja.

Nova, donekle podmlađena postava spremna je da vam u narednom periodu priušti sve draži punokrvnog rokenrola i podseti zbog čega je punila koncertne dvorane širom stare Jugoslavije u drugoj polovini 80-ih. „Peračprozora“, „Svi se sada njišu“, „10 godina“ i sve one pesme koje ste rado slušali i voleli ponovo ćete moći da čujete onako kako te pesme najbolje i zvuče – uživo. Uspešan nastup na beogradskom Beer Fest-u u avgustu 2012. poslužio je za opipavanje pulsa publike.

Kao poklon svima onima koji su oduvek poštovali i voleli njen rad, grupa je u novembru 2012. snimila dve pesme – potpuno novu „Neću da budem šljam!“ i studijsku verziju stare dobre „Ona i njen doberman“. U narednom periodu, uz obilnu koncertnu aktivnost, grupa planira da periodično snima i objavljuje nove pesme koje će na kraju biti objedinjene i objavljene kao album. Gosti koncerta će biti: Kiki Lesendrić(Piloti), Era i Tomke (Vampiri), Aca i Džekac (Ortodox Celts), Ranđa (Neverne bebe) i gosti iznenađenja. Postavu benda čine: Tonny Montano – vokal, Eddie Salvatore – ritam gitara, Santos Trafficante – solo gitara, Vincenzo de Mora – bas gitara i Emilio Horhas – bubnjevi. Organizator koncerta je ArteNATIVA, a ulaznice su u pretprodaji preko Eventim mreže, po ceni od 800 dinara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari