Poslednje večeri 19. Herbafast Fashion Selectiona preksinoć je održana modna revija pod nazivom „Trendi jesen/zima“, u okviru koje su predstavljene najnovije kolekcije poznatih brendova iz šoping mola Delta City. Na jednom mestu, svoje modele garderobe, obuće i aksesoara, predstavili su Mexx, Mango, Telly Weil, Orsay, Diesel, Calzedonia, Intimissimi, Monsoon, Nike, Tom Tailor, Tom Tailor Denim, Esprit, Accessorize, Aldo, Hummel, Motivi. U poređenju sa prethodnim godinama, sve je veselije, od boja do krojeva.

Hladnija sezona koja predstoji, bogata je trendovima, a prvi put posle dužeg perioda, modna deviza je „više je više“, što podrazumeva slojevito oblačenje, miksovanje stilova i eksperimentisanje s bojama. Vrtoglave potpetice neobičnih oblika i boja i dalje su „must have“ detalj za svakog ko sebe želi da nazove modnim znalcem. Moderne su intenzivne boje, sa akcentom na crvenu, a u modu su se vratile stvari od trikotaže, kao i dugački i topli džemperi. Kad su svečane prilike u pitanju, modni hit je čipka, koja se nalazi u svim kolekcijama vodećih svetskih dizajnera. Zajednički imenitelj za cipele i čizme biće vrtoglave potpetice, uz veliku dozu ekstravagancije. Kad je muška moda u pitanju, i dalje je moderna sportska elegancija, a za one koji prate trendove, preporučuje se kombinovanje kariranih košulja i džinsa.

Podsetimo, 19. Herbafast Fashion Selection, obeležen tematskim revijama, trajao je od 11. oktobra na atraktivnim lokacijama, kao što su Pozorište na Terazijama, pozorište Madlenijanum, Ušće Šoping centar, Jugoslovensko dramsko pozorište i Delta City, dok su dve revije Fashion Travel održane u Budimpešti. Kao jednu od zanimljivosti treba pomenuti i to da je, povodom Sajma knjiga, održana i prva svetska revija tašni od knjiga pod sloganom „Knjiga na dohvat ruke“, u okviru koje je Izdavačka kuća Laguna na neuobičajeno lep način predstavila svoja najpoznatija izdanja. Kao veliko finale, 2. novembra nas očekuje tradicionalna dodela Herbafast Fashion Selection nagrada.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari