Konkurs za izbor predgrupe Hladnom pivu na njihovom velikom beogradskom koncertu 2. decembra u Hali sportova, koji organizuje Long Play uz podršku Jelen piva, bliži se kraju i zainteresovani izvođači iz regiona i šire mogu se prijaviti još samo danas i sutra. Zaključno s petkom na mejl infoŽlongplay.rs zainteresovani izvođači mogu poslati prijavu sa najmanje tri svoje pesme u mp3 formatu ili neko onlajn izdanje (singl, EP ili album), uz fotografije, kratku biografiju, Jutjub spotove i kontakt telefon.

Ko će imati čast da nastupi pre Hladnog piva, biće poznato nekoliko dana po završetku konkursa, kad žiri presluša sve prijave. Do sada se na konkurs javilo preko 30 bendova iz Srbije i regiona, od pankera i hard rokera do metalaca i izvođača irske muzike.

Dok je Hladno pivo zaokupljeno regionalnom turnejom na kojoj im 2. decembra predstoji veliki beogradski koncert u Hali sportova, njihov frontmen Mile Kekin našao je vremena da gostuje u „Kazalištu lutaka“, nedavno objavljenom novom spotu zagrebačkog rok sastava Corto. Ironična, socijalno angažovana pesma „Kazalište lutaka“ najava je novog albuma „Mijenjaj stvari“, koji je Corto promovisao krajem oktobra svirkom u zagrebačkom klubu „Hard Place“, gde im je jedan od gostiju bio upravo Mile. Početnih 1.000 ulaznica za koncert Hladnog piva koje su koštale samo po 1.000 dinara već su razgrabljene, a ljubitelji Hladnog piva još mogu doći do tek neznatno skuplje ulaznice od 1.200 dinara na blagajni Doma omladine Beograda, i preko mreža Eventim i Card Service.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari