TV Nova najgledaniji kablovski kanal u septembru 1Izvor: TV Nova

Televizija Nova započela je svoju novu, jesenju sezonu u septembru i već postigla izvanredne rezultate, pozicionirajući se kao ubedljivo najgledanija kablovska televizija i druga najgledanija komercijalna televizija u Srbiji tog meseca sa prosečnim šerom od 8,45%, prema podacima TV Beat-a.

Ovaj rezultat ujedno podrazumeva povećanje gledanosti u odnosu na isti period prošle godine, još jednom dokazujući sve veće poverenje gledalaca.

Prema TV Beat-u, od početka prikazivanja prvih novih epizoda ove sezone 14. septembra Nova je zabeležila prosečan šer od 9,26% do kraja tog meseca, ali i po zvaničnim merenjima AGB Nielsen-a Nova je takođe do kraja meseca bila najgledanija kablovska televizija.

Kvalitet sadržaja Nove potvrđuju i rezultati na društvenim mrežama, te na oficijalnom Facebook profilu televizija beleži porast dosega od fenomenalnih 50% u odnosu na septembar prošle godine, dok višemilionski doseg beleže i Instagram i TikTok profili.

TV Nova nastavlja da pruža najkvalitetniji medijski sadržaj ove jeseni, te ne propustite ekskluzivne nove epizode emisija koje okupljaju gledaoce svih generacija!

Televizija Nova se u Srbiji može pratiti uz SBB na EON i D3 platformama, kao i putem satelitske televizije EON SAT bilo gde u Srbiji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari