Već u ranim popodnevnim časovima u nedelju, oko Hale Pink u Sremskoj Mitrovici počeli su da se okupljaju ljubitelji rokenrola, poštovaoci muzike svih generacija koji nisu želeli da propuste ni minut od bogatog programa Jelen Top 10 turneje koji ih je očekivao.


Povratnici na domaću scenu, grupa 16 osam 23, krenula je udarnički i dobro razmrdala publiku koja je, sudeći prema reakcijama, dugo čekala da se jedan ovakav šou odigra u njihovom gradu. Usledili su dobro poznati hitovi grupe Block Out, benda koji svojim probranim repertoarom uvek uspe da „naježi“ publiku koja se, zauzvrat, potpuno prepusti magiji koju bend nepogrešivo stvara iz nastupa u nastup. Grupa Hypnotized je, po starom dobrom običaju, celu halu digla na noge, a onda je usledio pravi spektakl. Publika u Sremskoj Mitrovici je imala tu privilegiju da među prvima uživo čuje neke od pesama sa novog albuma grupe Obojeni program „Kako to misliš: mi“. Očekivano, najbolje je odreagovala na pesmu „Da li smo naučili živeti u kapsuli“ koja je izazvala horsko pevanje.

Publika nije ostala imuna ni na pozitivne vibracije i sjajnu atmosferu koju su iz pesme u pesmu stvarali članovi grupe Darkwood Dub, a kao i u Šapcu, i u Sremskoj Mitrovici su gosti iz Hrvatske izazvali najveće oduševljenje. Članovi grupe Let 3 već decenijama znaju šta voli publika širom Srbije. Njihov nastup za veliko finale ove večeri koje ce žitelji Sremske Mitrovice dugo pamtiti, bio je pravi izbor. Mnogi će prepričavati gegove koje Mrle, Prlja i ostatak vesele riječke ekipe izvode po recepturi staroj nekoliko decenija. Kada se radi o izmamljivanju osmeha brojne publike, Let 3 nikada nisu omanuli, pa ni u Sremskoj Mitrovici. Njihov nastup je najbolje opisala užarena publika iz prvih redova koja je prvi put bila u prilici da vidi ovakav nastup: ,,Čoveče, treslo se od poda do plafona!!!“

Sledeća stanica muzičkog karavana je Vranje

Rokenrol karavan i novi nalet pozitivne energije o kojem već uveliko priča cela Srbija se već u petak 20. aprila, seli u Sportsku halu u Vranju. Žurka će i ovoga puta biti besplatna za sve posetioce. Vesela ekipa Jelen top 10 turneje odlučila je da i jug Srbije obraduje besplatnom žurkom za čak 4.000 ljudi uz najaktuelnije bendove na domaćoj sceni: Darkwood Dub, Block Out, Električni orgazam, Veliki prezir, Hypnotized, i lokalnu podršku – grupu Big Bug, bend koji je prošle godine osvojio drugo mesto na Jelen Demo Festu u Banja Luci i tako uvrstio rodni Pirot na muzičku mapu Balkana. Fanovi facebook stranice Jelen Pivo učešćem u mini-kvizu znanja dobiće izuzetnu priliku da pre koncerta upoznaju omiljene domaće rokenrol zvezde.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari