Van Gogh na završetku 1

Turistička manifestacija 32. Dani piva u Zrenjaninu zatvorena je nastupima grupe Van Gogh, Nikole i Marinka Rokvića i bendova Gift i Kal.

Puno gostiju, lep provod, buka ali i neke komunalne stvari koje meštanima smetaju, obeležile su još jedno izdanje ove dugovečne manifestacije. Sedmodnevno slavlje započelo je simpozijumom o pivu, pivarstvu i hmeljarstvu i u tom smislu dalo povoda da se tema pivarstva i domaćih proizvođača ponovo pokrene u javnosti.

Centralni deo programa bili su ipak koncerti muzičkih grupa i izvođača i u tom pogledu ovogodišnji Dani piva nisu razočarali, nastupala su proslavljena imena. Poseban kvalitet muzičkom programu dao je najbolji gitarista bivše Juge, Vlatko Stefanovski. Nastupi koji su za pamćenje i koje ovdašnja publika voli su koncerti Zrenjaninske filharmonije, koje su sve posećeniji, a ove godine na glavnoj bini to je bio i koncert Bijelog dugmeta. Poslednja dva dana, tokom vikenda, imala su manju posećenost zbog nevremena i kiše. Organizatori spominju da je manifestaciju posetilo pola miliona gostiju, a nezvanično se spominje cifra od 220.000 evra koliko je sve koštalo.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari