Velika prolećna Kišobran žurka u Dragstoru 1Foto: Promo

– Za aprilske Kišobrane uvek se priprema nešto posebno. Poslednja Kišobran žurka pred letnje, open air prostore, dešava se 16. aprila i predstavlja vam plejadu lokalnih i inostranih gostiju, otvaraju se sve prostorije Dragstora, uključujući i secret chambers i žurka se širi na četiri stejdža – najavili su organizatori.

Oni su istakli da će na glavnoj bini nastupiti Kišobran DJ-evi, sada već standardno pojačani ekipom Ghetto University, i posebnim live nastupom jedne od najtraženijih mladih muzičkih zvezda u regionu Zoi .

„Zoi je rođena u Novom Sadu, ali je muzičku karijeru započela u Beogradu sa prvim singlom Eto i potpisala višegodišnji ugovor za najpoznatiju trep izdavačku kuću Bassiviti Digital. Svaka pesma koju je objavila dobila je niz pozitivnih utisaka i komentara. Pored zanimljivih vokalnih sposobnosti, autentična je i po stilu odevanja, kao i po estetici muzičkih spotova. Hitovi su joj: Djavoli, Jasno mi je, Nirvana, Bez tebe, Kompromis. Ona je 2021. godine počela da nastupa po beogradskim klubovima, zagrebačkim muzičkim festivaluma Drito, kao i WestGate Music Festival, na srpskom Lila Lo, Love festu i Exitovom Main stejdžu, kao najpopularnijim festivalima u regionu“, ukazali su organizatori.

Oni su didali da Crnu sobu preuzimaju dobro poznati lokalni didžejevi i prijatelji Kišobranaca – Nikola Vemić i Feloneezy, a pridružuje im se zvezda NTS radija, DJ Danielle iz Bristola čija popularnost u poslednjih mesec dana vrtoglavo raste, pa je pre par dana bila i predstavljena na Resident Advisoru u sekciji Mix of the day.

Secret chambers je ovog puta rezervisan za Low Income Squad, DIY underground label iz Zagreba koji već godinama kroz svoja izdanja promovišu najrazličitije producente širom sveta, a takođe su jedan od retkih kolektiva koji su dobili emisiju na NTS radiju (slušajte narednu epizodu 7. aprila).

Ice Cream Booth će se drmati uz Groove Variations didžejeve – momke koji već godinama rade muzičke emisije za razne internet platforme, a poslednje tri sezone su na Radio Aparatu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari