Veliki koncert Bojane Vunturišević 1

Veliki koncert Bojane Vunturišević biće održan 19. maja u sali Amerikana Doma omadine Beograd.

Bojana Vunturišević je ozbiljno ime savremene srpske pop scene, sveža šarmantna ženska snaga na njoj i autorka nekih od najpevljivijih pesama u poslednje vreme.

NJen debi album „Daljine(Mascom), koji se pojavio krajem prošle godine, s pravom je privukao dosta pažnje publike i kritike zaraznim hitovima, kakvih dugo nije bilo na našem tržištu! Odavno nije bilo veće mlade ženske nade među našim pop autorima, što je posebno intrigantno, obećavajući uzbudljiv razvoj dešavanja u skoroj budućnosti.

Do nedavno, Bojana Vunturišević bila je „nekadašnja pevačica benda Svi Na Pod“, u kome je svojevremeno počela karijeru, osvojila srca publike i proslavila se kao frontwomen. Sada je dovoljno da se „malo, malo“ zapeva i ljudi prepoznaju veliki hit „Kese, Etikete“ sa njenog prvog izdanja, koje su kritičari svrstali u top tri regionalna albuma za prethodnu godinu. U međuvremenu „Kese, Etikete“ proglašena je hitom 2017. godine, i broji preko milion pregleda na YouTube-u, dok je video za pesmu „Noćni program“ proglašen najboljim spotom u protekloj godini. Mediji je upoređuju sa svetski popularnom Lorde, a sve više je prisutna na muzičkim festivalima širom Balkana.

Ulaznice su u pretprodaji  preko Eventim mreže, po ceni od 600  dinara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari