Dugoočekivani EP Velikog prezira, izdanje „Svetlost i dim“, upravo je objavljeno na vinilu pod etiketom izdavačke kuće Odličan hrčak.

Pored pesama „Novčanik“ i „Da“, kojima je izdanje najavljeno, brojni poštovaoci Velikog prezira će na 45 obrtaja moći da čuju i naslovnu numeru „Svetlost i dim“, ali i „To“, pesmu koja se pominje kao jedno od najboljih pop ostvarenja u poslednjih deset godina. Beogradsku promociju EP „Svetlost i dim“ doživeće u nedelju, 30. decembra, u 19 časova u inspirativnom prostoru galerije 12 Hub u Karađorđevoj 59. „Pozivamo sve prijatelje benda da se družimo i predstavimo naše novo izdanje „Svetlost i dim“. Očekuje vas mnoštvo sadržaja koje smo pripremili specijalno za ovu priliku. Prikazaćemo aktuelni video-spot za pesmu „Da“, novi video-spot za naslovnu pesmu „Svetlost i dim“, kao i trejler za budući dokumentarni film o grupi Veliki prezir u režiji Andrijane Stojković. EP „Svetlost i dim“ je vinilno izdanje i na promociji će se prodavati po vrlo pristupačnoj promotivnoj ceni! „Svi su dobrodošli! Mi planiramo da se dobro provedemo i potrudićemo se da tako bude i vama. Posle zvaničnog dela promocije sledi prateći program za koji naš narod obično upotrebljava sleng izraz „žurka“! Naravno, uz vrlo nepažljivo odabran muzički repertoar…“, kažu članovi grupe Veliki prezir.

EP „Svetlost i dim“ snimljen je u studiju „Digimedia“ u Beogradu i „Šamarčina“ u Vrbasu. Snimatelji: Dušan Ševarlić, Janko Maraš; produkcija i mastering: Matej Zec (Studio „Dis“, Rijeka); izdavač: „Odličan hrčak“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari