U beogradskom Gan klubu u subotu će svirati grupa Night Shift, a u nedelju bend Beta Baroque. Posle pauze od skoro godinu dana, Night Shift počinje sa koncertnim aktivnostima upravo u klubu Gan. Night Shift obećava odličan provod i neke nove pesme, pored hitova sa albuma „Undercovers“ i „Bez zaklona“.

„Gladni smo kontakta sa publikom, a klupska scena je teritorija na kojoj smo nastali i odrasli. Obećavamo da ćemo dati sve od sebe kao i uvek“, kažu Night Shift. Cena ulaznice na dan koncerta iznosiće 600 dinara, a početak je najavljen za 22 časa.

Nastupom benda Beta Baroque u Gan klubu se nastavlja serija koncerata „Nedeljom u suton“. Beta Baroque je projekat Ivana Marovića (Tivat) i Blaža Tatara (Cetinje) nastao u septembru 2012. godine. Već par godina ova dva muzičara sarađuju u bendovima Baltazar (jazz), Autumn For Free (post-rock) i Pleme (trash-noise), te je materijal za njihov novi projekat spontano nastajao na probama. Po mišljenju publike i kritičara, muziku ovog sastava karakterišu plesni ritmovi i bučni pasaži koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Početak koncerta je u 20.30, a ulaz u klub će se naplaćivati 300 dinara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari