Vudu Popaj: Srbija će posle izbora biti još nesrećnija

Autor čuvenog hita "Karantin" o medijskom tretmanu ove pesme u doba pandemije korona virusa

Ostavite komentar


  1. Mislim intervju sa Vudu Popajem. Misli da li ste realni. Može i sa Žikom Obretkovićem, a da umro je.

    1. Željko, mislim zašto lepo ne zaobiđeš ovakve tekstove i prepustiš ekipi kojoj se Radenko obraća da uživa u njima. Nikad nametljiv, nikad meinstrim, uvek britak, čovek stvara svoje rime… čemu hejt

      1. Zato što je za njega Žika Obretković intelektualna gromada. Jednostavno nije dovoljno intelektualno razvijen da razume tekstove Vudu Popaja. Tužno.

    2. Nazalost veze ti nemas. Popaj je predobar lik i stvarno veliki car. Van mainstreama sto napisa neko, covek koji pegla i gura za sebe. Precizan i sjajan. Nazalost nema ga dovoljno, sto kaze i sam – margina.

    3. Klasican balkanski komentar, bitno da se vredja neko, argumenti nisu potrebni. Za tebe je Vudu Popaj Tesla, ovim komentarom si to pokazao.

  2. Pope, kako da izrimujem da je Tanzanijski predsednik uzeo kovid19 virus test i testirao kozu i pavpav voće? (pawpaw fruit). I oni su bili pozitivni na kovid19 test.

    Kako to da Kon radi Kor-Don?
    Kako to da ispit prodje bez roštilja?

  3. e kada nam je ovaj mudrac to saopstio mora da je tako 🙂 ono secamo se na sta smo se lozili u 5tom osnovne, ovi tinejdzeri zarobljeni u telu ljudi od 50 godina iz danasa, misle da je bas cool da pitamo vudu popaja sta misli 😀

    1. Imam tačno 50god,i mislim da je Popaj sjajan umetnik.Ne razumem baš najbolje tu prozivku:“tinejdžer zarobljen u itd..“To je nisko druže.

  4. Stvarno ste jadni sa ovim komentarima. Vudu Popaj je nas najkreativniji reper. Lozite se na Tupac-a i Wu Tang, a to isto na srpskom ne umete da prepoznate.

Ostavite komentar


Scena

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.