Zašto se publika toliko smejala golom muškarcu na dodeli Oskara?

Ostavite komentar


  1. I sad bi trebalo da se jednako smeju goloj ženi da bi neki bili zadovoljni? I šta ćete povodom toga da učinite? Da izmenite svest ljudi i prirodu?
    Čitava rodna ideologija počiva na kompleksima,prevashodno niže vrednosti..i to je nešto strašno na šta se troši energija sveta danas

  2. Verovatno je nastao smeh zato jer je publika -kada se pomenuti ceo pojavio na sceni, videla da to nije svima poznati srpski „Oskar“ -pa prsnuli u smeh! Onaj „Oskar“ o kome i sa kime razgovaraju preko šifrovanih telefona mafijaši bliski srpskoj vladi, -koga osloboditi zatvora (npr. kokainistu (-„Oskarovog kuma) kome smanjiti kaznu (Šariću) i kako ga pustiti na slobodu, kako sakriti Ivanjicu itd. se ne pojavljuje na dodeli zvaničnog Oskara. Za sebe samoga je ON sebi dovoljan -OSKAR svemogući!

Ostavite komentar


Scena

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.