IDJShowFoto: Milena Popović

Nekoliko hiljada kandidata na audicijama, skoro četiri meseca nadmetanja, dvanaest finalista i samo jedna pobednica – Đano Smajo! Velikim svečanim finalom sinoć na TV Nova završena je druga sezona IDJShow-a, najpopularnijeg digitalnog muzičkog takmičenja u regionu.

Cela sezona propraćena je visokim televizijskim rejtinzima, imajući u vidu da je TV Nova nekoliko puta bila najgledanija televizija u Srbiji u terminu emitovanja IDJShow-a, kao i ogromnim brojem gledalaca na IDJVideos YouTube kanalu i pregleda snimaka na društvenim mrežama i brojnim pozitivnim komentarima publike.

Završena druga sezona IDJShow-a na TV Nova: Hiljade kandidata, četiri meseca takmičenja, jedna pobednica 1
Foto: Milena Popović

Finalna epizoda druge sezone IDJShow-a na IDJVideos YouTube kanalu zabeležila je duplo više gledalaca u odnosu na finale prošle sezone i time potvrdila vrtoglavi porast popularnosti ovog jedinstvenog muzičkog spektakla. Lajv prenos je pratilo rekordnih 62.897 ljudi, a nakon 12 sati epizoda broji 302.290 pregleda. Epizoda je ušla i u trending: #2 Makedonija, #3 Crna Gora, #4 Srbija, #4 Bosna i Hercegovina, #14 Hrvatska i #34 Slovenija, dok se na Instagramu beleži million i 400 hiljada pregleda, dok je na TikToku ova brojka dostigla 3 miliona!

Završena druga sezona IDJShow-a na TV Nova: Hiljade kandidata, četiri meseca takmičenja, jedna pobednica 2
Foto: Milena Popović

Od dvanaest finalista, pobedu je odnela Đana koja je od samog početka privukla veliku pažnju i osvojila srca brojne publike, te je važila za jednog od favorita, dok je drugo mesto zauzela Barbara, a treće mesto pripalo je Toma. IDJCoin, vredna nagrada koju će pobednica moći da upotrebi za razvoj karijere, snimanje spotova i promociju u medijima, premašio je 100 hiljada evra i dostigao cifru od 124.480 evra.

Sezonu su obeležili fenomenalni nastupi na svetskom nivou, izazovi, smeh, suze… Iako je pobedu mogao da odnese samo jedan takmičar, svi mladi izvođači stekli su izuzetnu popularnost u čitavom regionu već tokom samog takmičenja, a sve vreme imali su podršku svojih mentora – Nataše Bekvalac, Relje Popovića i Darka Dimitrova.

Završena druga sezona IDJShow-a na TV Nova: Hiljade kandidata, četiri meseca takmičenja, jedna pobednica 3
Foto: Milena Popović

TV Nova nastavlja da pomera granice emitovanja zabavnog programa i kreira najatraktivniji sadržaj za sve generacije, a zajedno sa IDJShow-om nastavila je da pruža i podršku mlađim generacijama i omogućava im prostor da pokažu i razviju svoje talente.

Televizija Nova se u Srbiji može pratiti uz SBB na EON i D3 platformama, kao i putem satelitske televizije Total TV bilo gde u Srbiji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari