Zdravko Čolić, Bora ĐorđevićFoto: R.Z./ATAImages

Bora Đorđević preminuo je u 72. godini u Ljubljani. Puno njegovih poznanika, ali i onih koji su poštovali njegov rad, oglasilo se tim povodom sa svojim poslednjim pozdravima legendi domaćeg rokenrola.

Nakon Bajage, Caneta, Ramba Amadeusa i drugih, to je učinio i Zdravko Čolić. Poznati pevač je povodom smrti kolege i nekadašnjeg saradnika objavio sliku s Borom Đorđevićem iz mlađih dana i u kratkom tekstu se osvrnuo na njihov odnos i značaj koji je frontmen Riblje Čorbe imao na našoj muzičkoj sceni.

„Bora. Dobri naš Bora. Veliki umjetnik koji je prerano otišao. Radili smo i družili se preko 45 godina. Prva pjesma koju je uradio za mene bila je ‘Produži dalje’, a sjećam se da je to zapravo i prva pjesma koju je uradio za nekoga, a da nije bila za njegov bend. Šta reći za njegove tekstove, za njegove pjesme. Umjetnička djela. Umjetnička djela koja će nas uvijek podsjećati na Velikog Boru! Hvala ti za sve! Uvijek ćeš biti u našim srcima!“, napisao je Zdravko Čolić o Bori Đorđeviću na svom Instagramu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari