Zdravko ČolićZdravko Čolić, foto: F.S./ATAImages

Zdravko Čolić imao je tu čast da večeras nastupom otvori Plavu dvoranu Sava centra.

Zdravko Čolić koji je nastupio sa simfonijskim orkestrom večeras u Sava centru, bio je koncert iznenađenja koji je upriličen večeras prilikom svečanog otvaranja Plave dvorane.
Prisutne je prvo pozdravio glumac Milan Marić, koji kao voditelj večeri prisutne podsetio na početke Sava centra, bogatu istoriju u kojoj je bio deset miliona poseta, održano osam hiljada skupova i dvadeset hiljada manifestacija.
– Imao sam tu čast da na ovoj sceni budem poslednji pre nego što je spustila zavesu pre tri godine. Naime, pre renoviranja održana je premijera filma “Toma”. Sada imam tu privilegiju da na nju kročim prvi – rekao je Marić.
Na bini mu se pridružila Kristina Milinčić, generalna direktorka Sava Centra koja se zahvalila svima koji su učestvovali u rekonstrukciji Plave dvorane.
A zatim je na binu izašao Zdravko Čolić.

– Dobro veče Beograde, prijatelji i novi Sava centre! Svi smo ovde nastupali i bilo je toliko divnih događaja tokom ovih decenija. Za večeras imamo poseban program sa simfonijskim orkestrom. Živeli svi i neka Sava centar bude hram kulture i umetnosti – rekao je Čola i zapevao „Sinoć nisi bila tu“.
Ovaj koncert označava početak nove ere u organizaciji festivala i kulturnih događaja. Na toj sceni će se sada održavati prestižni festivali kao što su Fest, Bemus i Bitef, kao i brojne koncerte i manifestacije.

Nakon svečanog otvaranja, prvi veliki gala događaj biće 6. i 7. septembra kada će se održati „Opera & Balet nights“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari