Fanovi JDX-a su preko zvanične Jack Daniel’s Serbia stranice prethodnih nedelja aplicirali za jednočasovni nastup na JDX Backstage-u na Exit festivalu. Četiri kandidata, koja će nastupiti kao DJ zvezde JDX Backstage-a na Exitu su: Nikola Nezit (Novi Sad), Iva Arifaj (Zemun), Stefan Savić (Petrovac na Mlavi) i Milena Đorđević (Beograd). Izabranim kandidatima obezbeđene su akreditacije za festival i jednočasovni nastup na JDX Backstage-u.

Posebno iznenađenje na ovogodišnjem JDX Backstage-u jeste slovenačko-hrvatski bend Zebra Dots. Oni nastupaju u petak, 12. jula, i prvi su regionalni bend koji je potpisao ugovor sa najmoćnijom svetskom izdavačkom kućom Universal Music, a na JDX-u premijerno će izvesti svoju novu pesmu „Pokvareni telefon“, koju od sutra možete čuti na svim regionalnim radio-stanicama. „Pokvareni telefon“ je prva pesma ovog sastava na hrvatskom jeziku i zabeležena je u okviru njihovog live session-a u RSL studiju.

Ovogodišnji Jackovi superstar DJ-evi koji će nastupiti na JDX Backstage-u su: Slavimir Stojanović, čuveni beogradski grafički dizajner i ponosni vlasnik brenda Futro; Zorana Kostić, ikona srpskog modelinga, i njen suprug Miša Obradović, modni fotograf; glumica Jelena Gavrilović, prozvana novom Džeri Hol nakon uloge u predstavi „Stena i Kotur“ i Ivana Konstantinović, urednica i voditeljka vesti na televiziji B92.

Vrata JDX Backstage-a ovog leta otvara MTV kao domaćin jednodnevne žurke dobrodošlice! Prijateljima MTV-a i Jacka predstaviće se bendovi Krš i Stuttgart Online, a u ulogama DJ-eva naći će se Bojana Vunturišević, pevačica benda Svi na pod, i Miki Ristić, basista benda Darkwood Dub. Svoje nastupe na ovogodišnjem JDX Backstage-u potvrdili su i Lira Vega II, Ana Ćurčin, Rade Banyan i Alex Knežević, Jung B, hip-hop atrakcija Vatra, Strahinja Beganović iz benda Kill Me Laser u back to back setu sa Johannom (Banda Panda) i John Yogurt.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari