Četvrti album Vasila Hadžimanova „Života mi“, u izdanju Radio-televizije Srbije, po rečima autora je kompaktniji i jednostavniji od prethodnih. Iako je promocija albuma za medije obavljena juče, koncert na kojem će Hadžimanov sa svojim bendom Beograđanima uživo predstaviti numere sa „Života mi“, ali i one sa ranijih albuma, zakazan je već za nedelju u Domu omladine.


– Posle dve godine od prošlog izdanja, evo, odlučili smo da objavimo novi disk uprkos celokupnoj žalosnoj situaciji kada je u pitanju domaća muzička scena. Na ovom albumu i dalje dominira instrumentalna muzika. I dalje je to fjužn i džez sa etno elementima. U Domu omladine ćemo pored promocije „Života mi“ istovremeno i proslaviti 15 godina postojanja benda. Hteli smo da sve to bude skromno, ali na kraju je ispalo da će nam na koncertu gostovati čak 15-ak ljudi – rekao je Hadžimanov.

Pored mnoštva gostiju koji su najavljeni za koncert u Domu omladine naglasićemo da će Jasna Jovićević svirati saksofon, Branko Trljić gitaru, a da će pevati Bisera i Senka Veletanlić. Sam Hadžimanov najavio je da bi uskoro mogao da snimi i neki od živih nastupa koji, kako kaže, „imaju specifičnu težinu jer se zabavljanje, smeh na bini i razmena pozitivne energije sa publikom ne mogu osetiti na studijskom albumu koji je prvenstveno izliv velike količine kreativnosti“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari