Zoran KesićFoto: Ivan Dinić

Sutra uveče u 20:30h počinje željno iščekivana nova sezona emisije „24 minuta sa Zoranom Kesićem“ na TV Nova!

U 343. epizodi po redu, Kesić donosi novu dozu humora i satire u svom jedinstvenom maniru. Analitičar u prvoj epizodi biće istoričar Milan St. Protić, a muzički gosti biće Konstrakta i Zemlja gruva koji najavljuju veliki koncert u Sava Centru 19. septembra.

Pred novu sezonu emisije, Zoran Kesić poručuje: „Po uzoru na izvršnog direktora Rio Tinta koji je građanima Podrinja nedavno dao šest obećanja kojima će se ta firma rukovoditi tokom poslovanja u Srbiji, ako do njega uopšte dođe, ponudio bih građanima Srbije šest obećanja vezanih za novu sezonu naše emisije, koja upravo počinje. Naravno, uz slogan Snimaćemo!

  1. Lično ćemo voditi računa na koji način se rukovodi projektom „Republika Srbija“ i pozivati na odgovornost sve one koji našu zemlju posmatraju kao kravu muzaru. Ili kasicu prasicu.
  2. Tokom nove sezone brinućemo o zdravlju građana, pogotovu mentalnom. Sve pokušaje medijskog trovanja sankcionisaćemo surovim komentarima i beskompromisnom zafrkancijom.
  3. Disaćemo isti vazduh kao i svi ostali. I uložiti dodatne napore da uskoro svi zaista prodišemo.
  4. Naša delatnost doneće blagostanje duha svim gledaocima. Koristićemo isključivo kvalitetne i zdrave analitičare, goste i bendove. Kancerogeni elementi stop!
  5. Ukoliko u toku sezone napravimo greške, odgovornost ćemo snositi svi – kompletna scenaristička ekipa Njuz.neta, kao i naš reditelj Aleksandar Saničanin. Ok, svi osim mene.
  6. Posvećeno ćemo se baviti rudarenjem gluposti, iskopavanjem laži i eksploatacijom demagogije.“

Ne propustite novu sezonu emisije „24 minuta sa Zoranom Kesićem“ i uživajte u novim analizama aktuelnih društvenih dešavanja, subotom u 20:30h samo na TV Nova!

Televizija Nova se u Srbiji može pratiti uz SBB na EON i D3 platformama, kao i putem satelitske televizije EON SAT bilo gde u Srbiji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari