Zvezda Dadilje glumi mamu Timotija Šalamea u predstojećem sportskom filmu 1Foto: Michael TRAN / AFP / Profimedia

Fren Drešer, zvezda serije Dadilja i predsednica sindikata SAG-AFTRA, pridružila se glumačkoj ekipi sportskog filma „Marty Supreme“, reditelja Džoša Sefdija , potvrdio je Variety.

Poznata glumica igraće majku protagoniste, kojeg glumi Timoti Šalame.

Ostatak glumačke ekipe čine Gvinet Paltrou, Odesa Azion, mađioničar Pen Džilet, biznismen Kevin o’liri, koji je poznat po emisiji Shark Tank, reditelja Abel Ferara i muzičar Tajler, the Creator, u svojoj prvoj filmskoj ulozi, piše Index. hr

Film Marty Supreme, za čiju je produkciju zadužen A24, inspirisan je životom profesionalnog igrača stonog tenisa Martija Rajsmana, ali nije reč o biografskom filmu.

Film je smešten u 1950-e i prati mladog igrača stonog tenisa (Timoti Šalame).

Marty Supreme se trenutno snima, a nedavno su objavljene i prve fotografije s filmskog seta, na kojima možemo videti Šalamea u kostimu iz filma.

Drešer je prošle godine vodila sindikat SAG-AFTRA tokom štrajka glumaca i scenarista koji je poremetio industriju zabave.

Marty Supreme joj je prvi film nakon završetka štrajka, ali kruže glasine da će se pojaviti i u nastavku kultne komedije This Is Spinal Tap, u kojoj je glumila 1984. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari