Sedam neprijatnih minuta sa Džerijem Luisom 1Foto: EPA/SEBASTIEN NOGIER

Intervju sa komičarem DŽerijem Luisom (90) postao je najgledaniji video snimak na sajtu magazina Holivud riporter samo tri dana nakon što je postavljen.

Čuveni komičar koji je sarađivao sa Dinom Martinom, intervjuisan je u Las Vegasu kao deo specijala o umetnicima koji rade i u svojoj desetoj deceniji. Video po nazivom „Intervju sa Džerijem Luisom: Sedam bolnih, neprijatnih i užasnih minuta“, samo tokom prvog dana imao je više od milion pregleda.
Luis je sve vreme namrgođen i ćutljiv, a na pitanja odgovara isključivo sa „da“ i „ne“. Odbija da govori o razlici u Las Vegasu 1947. i danas, gde i dalje nastupa. Ne želi da prepričava anegdote a u trenucima je čak i otvoreno grub, posebno kada imitira smeh novinara Endija Luisa (nisu u srodstvu). Da bi na kraju čak rekao „Nosite sve to odavde“ misleći na opremu za snimanje. Uz video stoji i objašnjenje novinara da se komičar, koji je poznat kao težak čovek, naljutio jer je intervjuu prethodilo fotografisanje koje je trajalo sat vremena, kao i brojna tehnička oprema koja je popunila sobu u kojoj su razgovarali.

Brojni komičari podržali su Džerija Luisa na društvenim mrežama, a negativne kritike uglavnom su upućene novinaru zbog, kako kažu, neinovativnih pitanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari