Seka Sablić: Ništa ne može ovde da se reši dok radnička klasa ne izađe na ulicu

Ostavite komentar


  1. Seko, sto tako nisi pametovala i savetovala radnicku klasu, kad su tvoji prijatelji iz DOS-a i DS-a otpustali stotine hiljada radnika, pa njih i njihove porodice ostavili bez egzistencije, dok su se oni enormno bogatili. Zasto si tada cutala, Seko???

  2. Naježim se na svaku reklamu u kojoj se Seka pojavi. Bez blama a za mnogo novca. Glumica ispod proseka mogla bi da se povuče i ustupi mesto boljima. Tada ću poverovati u njenu iskrenost.

  3. Radnicka klasa je sa ulice otisla u istoriju sa tim crvenim maramama….

  4. Seka nije srpska,vec projugoslovenska glumica.Nisam je cuo da je ikada podrzala nas narod.Njeno pravo.A mi-odgajimo nasu iteligenciju koja ce biti sa i uz narod.

  5. Seko legendo! Mogu ništarije samo da ti pljunu pod prozor! U Srbiji su na vlasti isti, vec više od 3 decenije! Lopovi i bagra!

  6. Radnickoj klasi je dobro. Rade za mizeriju, na poslu ih sikaniraju, nikakva prava nemaju, otirac su za svakoga, deca su im gladna i zeljna svega, a ipak cute i saginju kicmu i vrat. Da ne bude gore. Kud ces gore?!

  7. Nažalost radnička klasa kao kompaktna grupa više ne postoji. Na njenom uništavanju se ciljano radilo. Siromašni smo voda nam je taman dokle treba.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.