Sergej Trifunović: Divno je što je Vučić stao uz mene, tako treba uz sve građane

Ostavite komentar


  1. Predsednik je stao uz njega jer je poznata ličnost, pa može da se ogrebe o malo slave, jer inače koristi sve raspoloživo za sopstveno veličanje. Još je naglasio kako mu je S.T. politički protivnik! Šta ćete više.

  2. Što ti je demokraCija U Hrvatskoj/EU: „Tko omalovažava ili vrijeđa državne organe odnosno službene osobe prilikom vršenja ili u vezi s vršenjem ili njihova zakonita naređenja, kaznit će..“ U Srbiji policajce gađaju kamenim kockama, lome im noge i sl.,bez kazne počiniocima. Zato što je Srbija „autokratija“, odnosno „hibridna demokratija“..

  3. Drago mi je sto je napokon shvatio da mu nije Vucic neprijatelj vec njegovi placenici za koje se borio na izborima.

  4. Pa kad niko drugi nije hteo. To pokazuje razliku između političara. Bez obzira na sve politicke razlike, predsednik uvek štiti sve naše gradjane, a ovaj slučaj sa Sergejem je čist dokaz toga.

  5. Nije stao uz tebe, nego ispred kamere zarad svoje licne promocije i rejtinga, naravno!
    Sergej, ne glumataj!!!

  6. Iz iste korpe kao preletacevic, savo manojlovic, bosko obradovic itd…. sergej – veliki opozicionar!

  7. Izuzetno slaba podrška od strane glumaca i umetnika, Sergejevih kolega. Razočaran sam, pratio sam komentare, Sergej zna da napravi svakakve gluposti ali on sve ovo nije zaslužio od strane policije i suda u Hrvatskoj. Odavde nije zaslužio onakvo ignorisanje u teškoj situaciji, pre svega od strane kolega. Sve je to poplašeno i prepadnuto.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.