good girls netfliksFoto: NBC / Planet / Profimedia

Teško je ne okrenuti se Netfliksu ili drugim striming servisima kad nam treba uteha i prosto opuštanje mozga i dugo gledanje nekih serija.

Na Netfliksu je dostupna serija Good Girls, koja nudi jedinstven spoj komedije i drame, a koja je osvojila mnoga srca, piše Index.hr.

Serija prati tri majke iz predgrađa: Eni, Bet i Rubi koje se suočavaju s teškim okolnostima i odlučuju da preuzmu stvari u svoje ruke.

Kroz niz smešnih i uzbudljivih situacija, odlučuju da opljačkaju prodavnicu u kojoj radi Eni. Iako se čini da se zabavljaju, nakon pljačke njihova odluka postaje sve ozbiljnija.

Serija je emitovana od 2018. do 2021. godine i uključuje zvezdanu glumačku postavu.

U glavnim ulogama nalaze se Reta, poznata po ulozi Done Migl u Parcs & Rec, Mej Vitman, koja je najpoznatija po ulozi Meri Elizabet u drami Charlie’s World, i Kristina Hendriks, koju obožavatelji serije Mad Men pamte kao Džoan Haris.

Drama Good Girls ostvarila je značajan uspeh, postigavši ocenu 7.7 na IMDb-u. Nažalost, uprkos nominaciji za Satellite Award za svoju poslednju sezonu, serija je otkazana, što je razočaralo mnoge obožavatelje, piše Unilad.

Ipak, mnogi gledaoci izrazili su svoje oduševljenje u Facebook grupi Netflix Bangers.

Jedan korisnik napisao je: „Ovo će zauvek biti najbolja serija!“. Drugi je komentarisao: „Apsolutno moja omiljena serija na Netfliksu, želim više sezona.“ Treći je dodao: „Najbolja serija, mrzim što su je otkazali.“

Seriju Good Girls možete pogledati na Netfliksu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari