Šeron StounFoto: DFree / Shutterstock.com

Šeron Stoun je na Instagramu otkrila da je tokom ’90-ih htela da snimi film o Barbiki uz odobrenje direktora kompanije Matel, no, prema njenim rečima, producenti studija kojima je predstavila film su uz podsmeh odmili njen predlog, prenosi Varajeti.

„U studiju su me ismejali kada sam ’90-ih došla s idejom da snimimo film o Barbici, uz podršku direktora kompanije Matel“, napisala je Šeron Stoun u komentarima ispod objave Amerike Ferere, glumice koja je imala zapaženu ulogu u prošlogodišnjem hit-filmu „Barbi“.

Šeron Stoun nije jedina koja nije uspela da snimi film o Barbiki

Stoun nije jedina koja nije imala uspeha s produkcijom filma o Barbiki. Pre nego što su Greta Gervig i Margo Robi uspele da prodaju svoju verziju filma studiju Vorner Bros, glumice Ejmi Šumer i En Hatavej trebale su da rade na filmu Barbi sa studiom Soni Pikčrs, piše Index.

Šumer je bila prvi izbor za ulogu Matelove najpoznatije lutke, ali prošle godine je otkrila da je od projekta odustala zbog kreativnih razlika. Isto tako, dodala je da film Grete Gervig izgleda „jako feministički i kul“, za razliku od filma u kojem je ona trebalo da glumi.

Nakon što je Šumer odbila projekt, ulogu Barbike dobila je En Hatavej. Film je trebalo da režira australijska rediteljka Aletea Džouns, ali i ovaj pokušaj je propao.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari