severanceFoto: Apple TV+ / Planet / Profimedia

Dugo čekana druga sezona serije Severance ipak neće doći ove jeseni kao što se pretpostavljalo, otkrio je prvi tizer.

Ipak, Severance će se nastaviti već početkom sledeće godine, tačnije 17. januara, tako da ostaje da se strpimo još malo za nove naučnofantastične epizode.

Spojleri za one koji nisu gledali prvu sezonu slede u nastavku.

Na kraju prve sezone Mark (Adam Skot), Heli (Brit Lover), Dilan (Zek Čeri) i Irving (Džon Turturo) uspeli su da svoju svest iznesu van kancelarije i polako sastavljaju detalje o svojim stvarnim životima.

U tizeru za drugu sezonu serije Severance, deluje kao da se stvari odvijaju brzo jer će morati da plate za svoju neposlušnost i da se nose sa otkrićem da je Heli zapravo Helena Igan.

U snimku se ne vidi puno toga, osim Marka kako trči, Heli koja se probija kroz gomilu u svečanoj haljini i novi lik u tumačenju Gvendolin Kristi kako kaže: „Trebalo je da odete“.

Prva sezona serije Severance dobila je odlične komentare publike i kritičara

Takođe je potvrđeno da će druga sezona imati premijeru 17. januara na servisu Apple TV Plus, na kome je trenutno moguće pogledati i prvu sezonu.

Ranije ove godine, Adama Skota su pitali kad će se nastaviti serija, na šta je rekao: „Zaista je zabavna i jedva čekam da je svi vidite kako ne bih morao više da čuvam tajne, što je bez veze. Ali ima toliko ludih stvari koje se odigravaju da jedva čekam da vidite sve“.

U međuvremenu je objavljeno da su nova imena koja će gostovati u novoj sezoni Gvendolin Kristi, Bob Balaban i Alija Šokat.

Izvor: Yahoo

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari