Skandal zbog predstave „Oslobođeni Mostar“ reditelja Zlatka Pakovića prema knjizi Dragana Markovine

Ostavite komentar


  1. Problem je u istini.Istina nikome ne odgovara.Ni muslimanima,a pogotovu Hrvatima.Fasizam koji je zahvatio i jednu i drugu zajednicu ne moze oprati tako mala reka koja protice ispod cuvenog mosta.Suocavanje sa istinom bi mnogo pomoglo ali komunisti to nisu dozvolili.

  2. Paković ima problem veličine, jer misli da je samo ono što on kaže ili napiše istina i misli da je samo on u pravu. Do istine se obično i ne dođe, ali umjetnička veličina je i u toleranciji. Moj zaključak je da je i ovdje Paković bio isključiv.

  3. Probem je istina,a istina ne odgovara ni hrvatskoj ni bosnjackoj zajednici.A mnogo je i nase,srpske krivice zasto smo zaboravili istinu zbog laznog bratstva i jedinstva.Tu laz koju smo ziveli 50 godina na kraju smo mi i platili.

  4. Само су две ствари бесконачне. Свемир и људска глупост.
    Ако је представа по мотивима нечијег дела, онда би требала да буде у духу књижевног дела а ако није, онда је не треба ни повезивати са књижевним делом.

  5. Draga Daco,
    Nije grijeh ne znati, ali je grijeh neznanje siriti, kao sto ti ovo sad radis. Ako mozes, sjedni i uci. Srdacan pozdrav.

  6. Pa, dobro,majku mu, imate li Vi ikakav kriterijum kod (ne)objavljivanja komentara?

  7. @ Lolek Bolek
    Dragi prijatelju, Danas objavljuje samo komentare gde se pljuju Srbi.
    Kada im dosadi, slučajno objave i nešto drugo.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 5. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.