SMOTRA: Nova filmska manifestacija na FDU 1SMOTRA, plakat/Promo

Prvo izdanje SMOTRE biće održano na Fakultetu dramskih umetnosti u periodu od 16. do 18. decembra 2022. godine. Sam program manfestacije i projekcija filmova biće realizovani u Velikoj bioskopskoj sali Fakulteta dramskih umetnosti, s početkom od 16h.

SMOTRA je studentska filmska manifestacija koja je nastala sa namerom da u toku tri dana, u okviru filmskih projekcija, javnosti prezentuje kvalitet i diverzitet studentskih radova FDU snimljenih u toku jedne godine.

Cilj SMOTRE je da kroz prikazivanje vežbi studenata kamere, montaže, FTV produkcije i FTV režije postane ključno mesto upoznavanja sa filmskim interesovanjima i razmišljanjima mladih filmskih umetnika, kao i prostor približavanja i povezivanja studenata svih smerova FDU kroz njihova filmska ostvarenja.

SMOTRA: Nova filmska manifestacija na FDU 2
SMOTRA, plakat/Promo

Manifestaciji će pored studenata prisustvovati i filmski profesionalci iz različitih sfera filma i televizije, producenti, distributeri, reditelji i glumci. Pored studentskih filmova, publika će na SMOTRI imati priliku da se susretne i sa bogatim pratećim festivalskim sadržajem.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari