Šon Pen studijima koji žele da naprave njegovu virtuelnu verziju: Ja hoću virtuelnu verziju vaše ćerke

Ostavite komentar


  1. Ima Šon pravo. Stvarno mi nije jasan ovakav vid upotrebe „veštačke inteligencije“ i zašto bi takav proizvod napisan, režiran i odglumljen mašinski bio na kraju pokazivan živim ljudima. Studiji, kada već sve može da bude veštačko, neka zapate i veštačke konzumente takvih sadržaja pa nek uživaju do mile volje u virtuelnosti. Filmove ću izgleda morati da bataljujem. Mada, dokle god je pozorišta i glumaca od krvi u mesa, preživeću. Stara škola i povratak na izvorište. Zatvorili su krug.

  2. Šta je čovek rekao pogrešno???Ništa,dosta te njihove virtuelne stvarnosti jer realnost prolazi pored nas a neprimećujemo je,niti ljude niti ono što se dešava oko nas, još treba neko da nam indoktrinira veštački šta smo rekli,kazali,učinili!?!Dosta više te virtualne gluposti,vratimo se pravom životu jer samo tamo nam je mesto,koliko god to bilo bolno!

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.