Stiven SpilbergFoto: Marechal Aurore/ABACA/Shuttersto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Stiven Spilberg trenutno radi na novom naučnofantastičnom filmu za studio „Universal Pictures“, a sada je poznato ko će u njemu najverovatnije igrati glavne uloge.

Kako navodi časopis „Empire“, Džoš O’Konor i Emili Blant trenutno su u pregovorima za misteriozni film, koji će imati premijeru u maju 2026. godine.

Detalji radnje filma još uvek nisu poznati javnosti, ali poznato da će u njenom fokusu biti neidentifikovani leteći objekat (NLO). Prema nekim izvorima, film će se zvati „The Dish“, prenosi Index.

Scenario piše David Kep, koji je sa Spilbergom radio na filmu „Park iz doba Jure“. Film producira Kristi Makosko Kriger, Spilbergova dugogodišnja saradnica koja je pre nekoliko godina producirala njegove filmove „Fabelmanovi“ i „Priča sa zapadne strane“.

Emili Blant je ove godine glumila u filmovima „The Fall Guy“ i „IF“, a trenutno radi na biografskom filmu Benija Sefdija, pod nazivom „The Smashing Machine“, u kojem glavnu ulogu igra Dvejn Džonson.

Džoš O’Konor trenutno je tražen zbog odlične glume u sportskoj romantičnoj drami „Rivali“, u kojoj je glumio uz Zendaju i Majka Faista. Mladi glumac trenutno radi na novom nastavku serijala „Nož u leđa“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari