squid gameFoto: Xavier Collin / Avalon / Profimedia

Konačno znamo kada se nastavlja Squid Game, jer je Netfliks objavio datum premijere druge sezone ove popularne serije.

Druga sezona serije Squid Game stiže 26. decembra ove godine, objavio je ovaj striming servis i najavio da će sledeće godine stići i treća, odnosno poslednja sezona.

Zvaničan opis druge sezone serije Squid Game:

Tri godine nakon pobede, Igrač 456 odlučan je da nađe ljude odgovorne za igru i okonča njihov okrutni sport. Novac koristi za potragu i kreće od čoveka u lepom odelu iz metroa. Ali kada konačno dođe do nekih rezultata, shvata da je sve mnogo opasnije nego što je mislio, jer će morati ponovo da uđe u igru.

 

Druga sezona stiže skoro tri godine nakon prve koja je oborila mnoge rekorde na Netfliksu i ostala njihova najgledanija sezona jedne serije.

Da podsetimo, Squid Game prati grupu ljudi u vrlo teškoj situaciji, koji ulaze u smrtonosnu igru da bi zaradili novac, a ona se sastoji u eliminiaciji jednog po jednog od njih.

To je prva drama koja nije na engleskom jeziku koja je nominovana u nekoliko kategorija za Emije, a Li Džung-džae postao je prvi Korejac koji je osvojio tu nagradu za najbolju glavnu ulogu.

Tvorac serije Hvang Dong-juk takođe je postao prvi azijski reditelj nagrađen u kategoriji drame i prvi reditelj pobednik sa serijom koja nije na engleskom jeziku.

U drugoj sezoni trebalo bi da se vrati nekoliko likova iz prve, a ona je najavljena još 2022. godine.

U međuvremenu, Netfliks je objavio prvu sezonu svoje rijaliti serije Squid Game: The Challenge, zasnovanu na ovoj seriji.

Izvor: Independent

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari