Srđan Dragojević: Nije problem u rijalitiju na nacionalnoj frekvenciji, već u terminu

Ostavite komentar


  1. Pazi nece nikome da fali,samo moraju da prodju odvikavanja pojedinci,p a neka rade sta su radili ,pre toga,ima sad puno uradi sam projekata

  2. Gospodine Dragojevicu cak i da prebace termin nakon 22 casa, sutradan ce bilo ko moci da nadje pojedine klipove na youtubu ili fotografije i tekstove u tabloidima.

  3. Molio bih ako neko može apelovati i na ministarstvo kulture, jer svi pozivaju na rijaliti programe, a niko ne pominje muziku koja peva o nasilju, o agresiji i upotrebi nedozvoljenih supstanci. Takva muzika se može čuti na muzičkim kanalima koji su u ponudi kod domaćih provajdera, a stvar koja me je najviše iznenadila bilo je popularisanje pesama koje opevavaju nedozvoljenje supstance na ovogodisnjoj dodeli nagrada MAC, koje je prenošeno na TV programima sa nacionalnom frekvencijom. I to se desilo čak u udarnim terminima i niko nije reagovao na takve stvari, ali to nije jedini slučaj. Takve pesme se svakodnevno mogu čuti na pojedinim kanalima i pitanje je zašto to niko ne sankcioniše.

  4. Ovaj je ista budala kao ovi ludaci na vlasti SAMO DRUGA VARIJANTA.

  5. Problem je što ja plaćam taksu za javni servis i to preko računa koje izdaje EPS.
    Rijaliti programi mogu da se emituju na kanalima koji se plaćaju .

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.