Sredstva se „švercuju“ SPC kao nevladinoj organizaciji

Objavljena analiza rezultata Konkursa Ministarstva kulture i informisanja u oblasti savremenog stvaralaštva

Ostavite komentar


  1. Molim vas , nemojte biti protiv spc…znate li vi koliko kostaju zimske gume za 4×4,verujte mi -uzas…a poznato je da spc nema para ida sve sto ima daje sirotinji za narodne kuhinje i dobrotvorna drustva…Karitas je za njih mala beba,toliko se oni brinu o narodu…

  2. Zabrinjavajuća je činjenica da su u skladu sa Nacrtom strategije podržane isključivo retrogradne institucije i programi. Objašnjenja Komisija su neuka i protivrečna. Zanimljiv je i odabir članova Komisija. Konkretno ne mislim da članovi Komisije koja je odlučivala o književnosti ne znaju ništa o književnosti i jeziku ali ono što ne znaju i ne prate je način organizovanja književnih manifestacije, ne prate književna zbivanja i ne znaju šta znači živeti od dobre književnosti pa su i rezultati ovog Konkursa poražavajući.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. i 22. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.