Šta čeka umetnost? Poziv za mlade umetnike i studente 1Foto: Promo

Ekipa „NISMO umetnici” i galerija „Monolog” pozivaju sve mlade umetnike i studente umetničkih fakulteta (OAS i MAS) iz Beograda da se prijave na grupnu izložbu, koja će biti otvorena 14. novembra.

Izložba ima za cilj da pruži priliku mladim umetnicima, kao i partnerima iz kreativne industrije Srbije, da se sretnu, upoznaju i istraže mogućnosti saradnje, učešća u projektima, prodaje radova i zapošljavanja u kreativnom sektoru.

„Neumetnost je više od pokreta – to je poziv za sve koji žele da njihov rad ostavi značajan trag i redefiniše umetničku scenu. Umetnik deluje kao medijum, a umetnost je sredstvo promene.“, poručuju inicijatori pokreta.

Tema izložbe je slobodna, a kriterijumi za prijavu uključuju dostavljanje CV-a i portfolija. Svi radovi će biti razmotreni, a oni koji ne budu izabrani dobiće šansu da budu uočeni od relevantnih kompanija.

Konkurs je otvoren do 25. oktobra 2024. godine. Ako se prepoznajete u ovom pokretu, možda ste već deo njega!

Više informacija na Instagram profilima @nismo.umetnici  i @monolog.gallery, a svi zainteresovani mogu da se prijave na konkurs „NISMO umetnici“ preko linka https://www.monologgallery.com/open-call-nismo-umetnici/.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari