„Stani uz glumce i prijavi se na spisak za odstrel“: Dragan Bjelogrlić, Nataša Ninković i drugi podržali akciju Glumačke organizacije Srbije

Ostavite komentar


  1. Ako je Bjelogrlic protiv nasilja onda je to za svaku pohvalu. Ipak je naucio nesto.

  2. Neka Maja Gojković odgovori? Zar je Narodna Skupština mesto gde se godinama vredjaju glumci. Informer u zadnjih deset godina vredja glumce sa najprostijim rečnikom. Zašto se njima niste odgovorili na koji način se to radi? Sramota!

  3. Jako „miroljubiva“ parola. A ‘oće li Bjelogrlić davati praktičnu nastavu iz „miroljubive“ komunikacije pa da se pridružim. Ko velim zatreba će.

  4. Sve su to bolesne ambicije.Glume dok ima nas.budala.da ih gledamo i plaćamo
    Da nisu možda rudarski pa.se umorili nego sede po kafanama ifensi mestima i smeju nam se
    IRONIJA.

  5. Lepo je kad ljudi misle o sebi da su najbitniji i da se cela Srbija vrti oko njih. To sto kaze Bjelogrlic je isto i ako nemislis kao oni odmah ti zalepe etiketu da si Vucic, da si nevaspitan, bahat, lopov, nekulturan, ološ, krezav, sendvicar, plaćenik… od svega toga nisam nista ali mislim da svi imamo pravo na svoje misljenje. OBJEKTIVNO I NENAVIJACKI!!! I da je svako smenjivali naravno na izborima. TO JE DEMOKRATIJA!

  6. Repriza iz devetesetih. Ponovo su na meti R.Šerbedžija i ostali talentovani Velikani. Znamo šta se dešavalo glumcima iz JDP-a i ateljea. Ponižavali su ih, napadali čak i fizički, mnogi su napustili Bg. Nemojte to više dozvoliti, to su bili isti, samo u drugoj košulji

  7. Doticni gospodin valjda zna kad neko iznenada napadne starijeg coveka koji sedi kako se naziva ta osoba narvno nasilnik a vi iz redakcije objavite ako smete. Naravno da ne.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.